Press Releases

Fjordkraft ny hovedsponsor for Stavanger Oilers

Fra kommende sesong går Fjordkraft inn som hovedsponsor i Stavanger Oilers. Partene er enige om en toårsavtale samt opsjon for videre samarbeid.

pressrelease image Christian Sørensen og Janette Bjorøy fra Fjordkraft sammen med Oilers markedssjef Børge Moi Nilsen under pressekonferansen tirsdag, hvor Fjordkraft ble presentert som klubbens nye hovedsponsor. (Foto Siri Forgaard)

Fjordkraft, som har hovedkontor i Bergen og regionskontor i blant annet Stavanger, slutter seg dermed til landets største samarbeidsnettverk og vil i årene som kommer prege produktet Oilers bredt, gjennom eksponering på drakter, under kamparrangementer og i klubbens øvrige virke.

Fjordkraft gleder seg til samarbeidet med landets ledende hockeyklubb.

– Vi er glade for å kunne være en støttespiller lokalt i regionen, og den posisjonen Oilers har i byen og hele regionen synes vi er veldig spennende. Dette gir oss synlighet samtidig som vi får mulighet til å tilby nye fordeler, som for eksempel rabatt til våre kunder på utvalgte kamper og arrangementer. Nå gleder vi oss til å bli kjent med hockeysporten, klubbens publikum og ikke minst det fantastiske nettverket av samarbeidspartnere Oilers’ har bygget opp, sier Fjordkrafts markedsdirektør Janette Bjorøy.

Også Oilers’ markedssjef, Børge Moi Nilsen, ser frem til samarbeidet.

– Fjordkraft er et selskap vi har ønsket å samarbeide med lenge. Styreleder Tore Christiansen og jeg har vært i dialog med dem et drøyt år og gleden er stor over at vi nå har kommet frem til en avtale. Vi er stolte av at Fjordkraft velger oss som sentral partner i sin satsing i vårt område. Det bekrefter at Oilers som merkevare for alvor er i ferd med å etablere seg også utenfor Rogaland, sier Moi Nilsen.