Press Releases

Fjordkraft lanserer Trumf-samarbeid

Over 2,5 millioner Trumf-medlemmer kan nå få to prosent bonus på strøm fra Fjordkraft. Bonusen kan kombineres med alle Fjordkrafts strømavtaler.

pressrelease image

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass dette samarbeidet med en partner som definitivt vil bidra til å styrke Trumf i tiden som kommer. Fjordkraft og NorgesGruppen er en god match i måten vi jobber, forvalter våre respektive merkevarer og bygger for fremtiden med tung faglig kompetanse og fokus på enkelhet og opplevd verdi for kundene. Vi gleder oss til et langsiktig, strategisk samarbeid med Fjordkraft, sier Truls Fjeldstad, markeds- og analysedirektør i NorgesGruppen.

Christian Kalvenes, direktør for privatmarkedet i Fjordkraft, tror Trumf-samarbeidet både vil bidra til fornøyde kunder og fremtidig kundevekst.

– Dette er en kundefordel som vi tror vil bli veldig godt mottatt og en mulighet for å nå ut til mange potensielle kunder. Trumf-samarbeidet gir unike distribusjonsmuligheter, sier Kalvenes.

Størst i Norge

Med 2,5 millioner Trumf-medlemmer er NorgesGruppen-eide Trumf det største fordelsprogrammet av sitt slag i Norge. Fjordkraft inngår i det børsnoterte Fjordkraft-konsernet som er landets største aktør i sluttbrukermarkedet for strøm.

– Forventingene våre er først og fremst at vi skal bli sterkere sammen. I begge bransjer vil vi de neste årene bli utfordret av økt konkurranse og mer digitalisering. Disse utfordringene kan vi møte sammen, sier Fjeldstad.

Samarbeidet mellom Trumf og Fjordkraft skiller seg fra sammenlignbare avtaler ved at bonusen ikke forutsetter en bestemt strømavtale.

– Vi har avtaler som dekker ulike kundebehov, og avtaler som er knyttet opp til fordelsprogram hos andre organisasjoner. Ved at Trumf-bonusen kan gis uavhengig av strømavtale gjør vi det enkelt for kundene og gir dem mer for pengene, sier Kalvenes.

Gjelder ikke nettleie

Trumf-medlemskap fungerer slik at kunden får bonus hos alle partnere tilknyttet Trumf, på for eksempel dagligvarer, drivstoff og netthandel. I Fjordkraft får kunden to prosent bonus på strømmen. Nettleie, som betales videre til det lokale nettselskapet, er ikke omfattet av ordningen.

Bonusen kunden sparer samles på en Trumf-konto og kan brukes når som helst. Bonusen kan overføres til bankkonto eller brukes til betaling i butikk.

Nye Fjordkraft-kunder kan i tillegg til to prosent bonus på strømmen, få en velkomstbonus på 500 kroner.