Press Releases

Blir daglig leder i Fjordkraft Mobil AS

Chris Næss vender tilbake til telekom og blir daglig leder i Fjordkraft Mobil AS.

pressrelease image Chris Næss (39) er ansatt som daglig leder i Fjordkraft Mobil AS.

Chris Næss (39) er ansatt som daglig leder i Fjordkraft Mobil AS. Lille julaften i fjor ble det kjent at Fjordkraft og Telia går sammen om å opprette og eie Fjordkraft Mobil AS.

Fjordkraft Mobil AS blir et datterselskap av Fjordkraft AS. Fjordkraft AS kommer til å eie 61 prosent og Telia 39 prosent av selskapet. Fjordkraft AS startet sin mobilvirksomhet i 2017 som en del av virksomheten i strømsalgsselskapet og selskapet skal fortsatt levere tjenester og håndtere kundeservice for Fjordkraft Mobil AS.

Det nye selskapet har cirka 143.000 kunder. Selskapet kommer til å holde til på samme sted som Fjordkraft AS i Fyllingsdalen i Bergen.

– Vi er veldig heldige og har fått med oss på laget Chris som har syv års erfaring fra Telia, blant annet som regionsjef. Han har også en meget solid retailbakgrunn, forteller Magnar Øyhovden, administrerende direktør i Fjordkraft AS.

Chris Næss er fra Bergen og er i dag CEO og kjedeleder for Kinsarvik Naturkost. Han har fra 2012 til 2019 jobbet i Telia, som regionsjef. Han har også en meget omfattende bakgrunn fra varehandel blant annet fra Elkjøp og XXL.

Chris Næss vil starte opp i den nye stillingen senest fra april og sier følgende om nye utfordringer:

– Jeg er veldig spent på å begynne i Fjordkraft som er en av Norges sterkeste merkevarer på strøm og mobil. Etter noen år i andre bransjer kjennes det riktig å vende tilbake til telekom. Her er konkurransen om kundene knallhard. Dette krever at vi er innovative og hele tiden utvikler oss for å kunne tilby den beste kundeopplevelsen. Derfor er det aldri en kjedelig dag i denne bransjen.

– Potensialet til Fjordkraft Mobil er stort og selskapet har et veldig godt utgangspunkt for å skape videre vekst og lønnsomhet.

Administrerende direktør Stein-Erik Vellan i Telia Norge uttalte i forbindelse med offentliggjøringen av det nye selskapet:

– Vi er veldig fornøyde med denne avtalen og ser frem til å ønske mobilkundene til Fjordkraft velkommen i vårt 5G-ledende mobilnett i verdensklasse. Gjennom dette samarbeidet vil vi bidra til å styrke konkurransekraften til den største uavhengige mobilaktøren i Norge, og det vil være bra for alle norske mobilkunder.

Pressemelding sendt ut 23.12.22: Fjordkraft og Telia sammen om selskap | Fjordkraft (ntb.no)