Press Releases

Nye medlemmer i Fjordkraft-ledelsen

Sara Vabø (32), leder for markedsavdelingen i privatmarkedet, og Renate Larsen (40), leder for produkt og tjenesteutvikling i privatmarkedet, er nye medlemmer av ledergruppen i Fjordkraft AS.

pressrelease image Fjordkraft-sjef Magnar Øyhovden gjør endringer i ledergruppen. Nye medlemmer er produktdirektør Renate Larsen (t.v.) og markedsdirektør Sara Vabø.

Sara Vabø (32) ble ansatt som markedssjef for privatmarkedet 1. juni i år og blir nå en del av ledergruppen hos landets største strømleverandør, med tittelen markedsdirektør. Hun kom fra stillingen som produkteier og teamleder digital vekst i Sparebanken Vest. Tidligere har hun jobbet som digital markedssjef samme sted og i Sbanken med markedsføringsstrategi, salg og annonsering.

Det andre nye medlemmet i ledergruppen for Fjordkraft Privat er Renate Larsen (40). Hun leder produkt- og tjenesteutvikling i privatmarkedet. Hun er utdannet jurist fra UiB og har hatt ulike roller i Fjordkraft siden 2011, blant annet som konseptutvikler og produktsjef for strøm.

– Tidligere har markedskommunikasjon og produktutvikling vært ivaretatt samlet. Endringen sikrer at kundens stemme blir enda bedre hørt og sett i sammenheng med markedskommunikasjon, produkt- og tjenesteutvikling, forteller Fjordkraft-sjef Magnar Øyhovden.

Økt kundetilfredshet

– Undersøkelser viser at vi har gjort mange riktige grep det siste året. Kundene forstår kommunikasjon og faktura langt bedre, og tilliten er økt. Det har vært mye søkelys på strømbransjen de siste årene, bransjen har måttet tåle kritikk, og det er fortsatt krevende å forbedre det generelle omdømmet. Opplevelsen hos våre kunder er heldigvis langt bedre, og er noe vi skal fortsette å jobbe med. 

– Fjordkrafts kundeservice har i 2023 gått av med seieren i to eksterne kåringer for beste kundeservice, sier Øyhovden (se lenker nedenfor).

Magnar Øyhovden tok over som Fjordkraft-sjef i august 2022. Han kom da fra stillingen som konserndirektør i Media Bergen. Han var adm. direktør i Sbanken 2011–2020.

Ledelse

Ledelsen i Fjordkraft AS består i tillegg til Sara Vabø, Renate Larsen og Magnar Øyhovden av følgende: Petter Sevel, ansvar for salg, Irene Fauskanger, ansvar for kundeservice og Ole Johan Langenes økonomi/ forretningsutvikling.

Fjordkraft AS eier Fjordkraft Mobil AS, 61 % eierandel, Telia har 39 % eierandel. Fjordkraft startet opp mobilvirksomhet i 2017.

LES OGSÅ Fjordkraft kåret til Bergens beste serviceselskap | Fjordkraft 

LES OGSÅ – Uvanlig at markedslederen vinner en slik test | Fjordkraft